Temný

TERAPIA ft. KALI - MILUJEME NOC PROD. JURGIANO (OFFICIAL VIDEO)

KALI RECORDS
Odebírat
zhlédnutí 345 230
97% 3 370 82

Management: kali.records01@gmail.com
Terapia IG: instagram.com/terapia_official/
Terapia FB: facebook.com/Terapia851
Kali IG: instagram.com/dezertkalimusic/
Kali FB: facebook.com/KALI.OFFICIAL.PAGE
Hudba: instagram.com/jurgi_terapia/
Mix/Master: Marek Šurin
Video by RECWOOD/ Mária Závodská a Marek Janoušek
www.intsagram.com/recwood/
instagram.com/marekjanousek/
instagram.com/mariazavodska_photography
Ďakujeme za priestor Aupark Bratislava: www.aupark-bratislava.sk / instagram.com/auparkshoppingcenter

Hudba

čas přidán

 

26. 07. 2020

Sdílet:

Sdílet:

Stažení:

Načítání.....

Přidat do:

Můj playlist
Přehrát později
Komentáře 60
niduoe stre
niduoe stre Před 8 hodinami
super track chlapci texty top aj klip ❤️🔥🔥🔥
Kikuskus 84
Kikuskus 84 Před 9 hodinami
❤️❤️❤️❤️❤️
Kikuskus 84
Kikuskus 84 Před 9 hodinami
Super
Lucia Pacanova
Lucia Pacanova Před dnem
👌👌👌👌👌👌👌👌
شعبة القانون
Som Maročan z Marockého🇲🇦 kráľovstva, milujem Slovensko a milujem jeho ľudí. Zbožňoval som sa s vami, najlepšími ľuďmi na svete. Naučil som sa vašu kultúru, váš jazyk, vaše piesne a všetko, pretože vás milujem a čoskoro vás navštívim, ochotný Boh, a ja sa stanem vaším veľvyslancom v Marockom kráľovstve, aby som začal rozprávať všetko, čo sa týka vás a niektorých z nich. Rovnako ako ťa milujem a budem v tom pokračovať, až kým neurobím všetkých ľudí, ktorých poznám, milovať Slovensko ako ja, pretože si najlepší ľudia na svete a poznám tvoju hodnotu a želám si, aby som mal predplatiteľov na svojom kanále slovenského pôvodu, ale nanešťastie nemám jediného predplatiteľa zo Slovenska, milujem ťa najradšej v srdci Každá osoba má slovenskú krv a dúfam, že sa prihlásite na odber iba môjho kanála, Slovákov, pretože ak sa prihlásite na odber, nestratíte nič, ale jeho zásluhou je, že ma veľmi poteší. 10 ľudí sa prihlásilo na odber a budete pre mňa lepší ako 1000 odberateľov z inej krajiny zo Slovenska, Veľká rodina v mojom kanáli zahŕňa najlepších ľudí na svete a sú to Slováci, takže pre mňa ste tá najcennejšia vec na svete, pretože vás veľmi milujem a budem šťastný, ak na mojom kanáli uvidíte predplatiteľov zo Slovenska a budem najšťastnejšou osobou na svete, pretože je pre mňa veľká česť mať vás Predplatitelia zo starovekého Slovenska a každý, kto chce robiť turistiku v Marockom kráľovstve, je vítaný v mojom dome a je vítaný tisíc. Budem s vami veľmi spokojný.😍
niduoe stre
niduoe stre Před 8 hodinami
Omgg firee!!🤯🤯
Bigg Boss
Bigg Boss Před dnem
Toe strašný ty vole
Hráč atakan
Hráč atakan Před 2 dny
Toooooopppppkkkaaaaa
janchie
janchie Před 2 dny
Čaute ľudia potreboval by som pomoc sa trochu zviditeľniť , ak máte čas tak kuknite na moju songu soundcloud.com/janchie/bang-bang
Christian Bodnár
Christian Bodnár Před 2 dny
velmi dobra pesnicka
adriana gajdosova
adriana gajdosova Před 2 dny
Super vypaľovačka, mám rada moc kaliho pesničky. Sú jeho pesničky totálne super.
AtiBuBu
AtiBuBu Před 3 dny
AtiBuBu už je také na Youtubu, tak se mrkněte, máte-li chuť!
Deep hug
Deep hug Před dnem
super track chlapci texty top aj klip ❤️🔥🔥🔥
Ask to seduce Miss
Ask to seduce Miss Před 3 dny
Omgg firee!!🤯🤯
Deep hug
Deep hug Před dnem
Perfektne ako kazda od kaliho 👍👍👍👍👍
Daniela Balogová
Daniela Balogová Před 3 dny
Mega😍😍milujeme noc
Deep hug
Deep hug Před 3 dny
super track chlapci texty top aj klip ❤️🔥🔥🔥
Ptao Tom
Ptao Tom Před 2 dny
Kali je decko sorry ale pocuvam len anglicke songy lebo su naj
Juliee Lok
Juliee Lok Před 4 dny
ja sa čudujem že to nieje no.1 v trendoch, je to uplna topka
Ogar 214
Ogar 214 Před 3 dny
@Ask to seduce Miss No jo, úchylná Jenny tu zase cpe svůj web!
Ask to seduce Miss
Ask to seduce Miss Před 3 dny
Miluje Vás! !!!!!
Tadeas Ulicny
Tadeas Ulicny Před 4 dny
Topka👌👌👌
vlado szabo
vlado szabo Před 4 dny
💯💯💯🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰💓🍻
Deep hug
Deep hug Před 3 dny
👌
creper valkovic
creper valkovic Před 4 dny
Songa je super ale názov mi vadí keďže nerieš videli pred 9 rokmi pesničku s tým istým názvom ale inak po pi
Emily An
Emily An Před 4 dny
Omgg firee!!🤯🤯
SAP PETRWIN
SAP PETRWIN Před 5 dny
Omgg firee!!🤯🤯
Patrik Bajcura
Patrik Bajcura Před 5 dny
Dostal som zimomriavky topka hento je tohtoročny top song 🥳😲
Dano Extra
Dano Extra Před 5 dny
Wooow veľký obdiv 💪
Mikleova Lenocka
Mikleova Lenocka Před 5 dny
Perfektne ako kazda od kaliho 👍👍👍👍👍
Emily An
Emily An Před 4 dny
Vôbec nepoznám chalanov ale palec hore 🦋🦋🎶🎶🎶
bofooit gojo
bofooit gojo Před 5 dny
super track chlapci texty top aj klip ❤️🔥🔥🔥
Filip Horváth
Filip Horváth Před 5 dny
Moja obľúbená pesnička 🌇
fouoii gyhh
fouoii gyhh Před 6 dny
Top 💓
Martin Hacks
Martin Hacks Před 6 dny
Kali je decko sorry ale pocuvam len anglicke songy lebo su naj
Standa Panda
Standa Panda Před 6 dny
Kali je top jedinečný člověk rád bych se sním setkal jinak přeju zdravíčko jeho rodině a dal krásnou produkci 😉🙂😜😎
bofooit gojo
bofooit gojo Před 5 dny
Tereza Zajoncova
Tereza Zajoncova Před 6 dny
Miluje Vás! !!!!!
afutla qian
afutla qian Před 6 dny
Už som sa zľakla ze tam môj kráľ zase nebude ❤️🤞
Ogar 214
Ogar 214 Před 6 dny
No jo, na svých ostatních kanálech máš strike za spamy tak to zkoušíš z tohohle... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Ty snad nikdy nepochopíš jak je tvůj web nebezpečný pro počítače..
sajmi al
sajmi al Před 6 dny
👌
fouoii gyhh
fouoii gyhh Před 6 dny
Do toho beatu co ste to dali 6 lokov dozadu to bolo lepšie 🔥 uz som bol nato zvyknutí 🤣
roblox a hip hop a aktivity
Tento rep je moj oblubeny lebo tak mam kamaratku
Monika Križaková
Monika Križaková Před 7 dny
Čo je Noc
Andere Era
Andere Era Před 7 dny
Super normální věc obsáhly text..ne jak ty strupi co repujou 4 jazykama dvě slov a pořád dokola 😃
Ogar 214
Ogar 214 Před 6 dny
@afutla qian SPAM!!!!
afutla qian
afutla qian Před 6 dny
mimo dom aby kluby mali show jauu, Musím ísť von aj keď nič nemáme potrebujem ten vibe, Jediné svetlá sú na nebi xenóny, režú sa do tmy a to je to naj, hraj my mesiac hr
nikolas pitak
nikolas pitak Před 7 dny
kali si top
Judita Bencsiková
Judita Bencsiková Před 7 dny
👍
serdy ximi
serdy ximi Před 7 dny
Vôbec nepoznám chalanov ale palec hore 🦋🦋🎶🎶🎶
Ogar 214
Ogar 214 Před 7 dny
SPAM!!!
Akustická Ryba
Akustická Ryba Před 7 dny
🔥🔥
Šárka Bláhová
Šárka Bláhová Před 7 dny
Nehorázná songa!💣🔥
dolimi jotoo
dolimi jotoo Před 8 dny
super track chlapci texty top aj klip ❤️🔥🔥🔥
Lukas Jurca
Lukas Jurca Před 8 dny
Kali je pán!!!poznal sem ho osobně a please ještě někdy něco na moravě u nas klidně i s Nostalgií 👍🔝🙂
Ogar 214
Ogar 214 Před 7 dny
@serdy ximi SPAM JAKO KRÁVA!!!
serdy ximi
serdy ximi Před 7 dny
Kali to tam rozbalil super song. Kali TOP
Janička Jam
Janička Jam Před 8 dny
Zaneta Saraiova
Zaneta Saraiova Před 8 dny
Kali ako kazdi sonk mas dobri
Lil Kiddy
Lil Kiddy Před 8 dny
Do toho beatu co ste to dali 6 lokov dozadu to bolo lepšie 🔥 uz som bol nato zvyknutí 🤣
Ogar 214
Ogar 214 Před 7 dny
@Lil Kiddy To že neví o čem je řeč je u ní běžné Navíc tu odpověděla z jiného důvodu - Snaží se tě nalákat na její zavirovaný porno web.
Lil Kiddy
Lil Kiddy Před 8 dny
@dolimi jotoo ani nevieš o com je rec
dolimi jotoo
dolimi jotoo Před 8 dny
cringe
Jozef Gapco
Jozef Gapco Před 8 dny
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥👌👌👌
laskin riubn
laskin riubn Před 7 dny
🇸🇰💯
Stanislav Kubat
Stanislav Kubat Před 8 dny
🏆💎🏆💎🏆💎🏆 Konečně zase něco pořádného👏🏅✨✨✨ 👑🏁🥇🏁👑
annag cocl
annag cocl Před 8 dny
super track chlapci texty top aj klip ❤️🔥🔥🔥
marekuson
marekuson Před 8 dny
Ďakujem za krásny song tvorcom. Je radosť počuť niečo iné ako free buy loops a monotónne kecorepi. Tento song má pocit.
Dark Mark
Dark Mark Před 9 dny
Terapia: Slnko zašlo za horizont a mesiac ho pretiná, Pre iných sa končí deň no pre mňa sa len začína, Zažina mi stolná lampa keď ju každý zhasína, Vtedy práve začíname žiť neviem ako ty, Beriem kľúče od autá a idem do ulic a polka mesta spí, Si spíš ty nečakaj má vždy doma idem sa voziť, Ja musím časom zavodiť keď chcem s časom naložiť, Kedy inokedy ako v noci sa to dá robiť, A deň je krátky na to aby som postihal všetko čo chcem dať, Začínam dávať to keď ty ideš spať, Cez deň nestíhamé no v noci musíme pokiaľ chceme robiť to po čom túžime tak krúžime po noci blúdime sme len tiene v tvojom meste tak to ľúbime, A ty? My milujeme noc, noc, noc ,noc Milujeme noc, noc, noc, noc My milujeme Terapia: Noc hľadáme únik dáva moc, Prestaň blúzniť poď s nami, Budeme blúdiť nocou než zazvoní budik ooh, Čo je krajšie jak sloboda ktorú cítim iba v noci, Pre ten pocit super oci vidíme sa ráno prosím, Nečakaj má neboj sa ja sa zase vrátim, Idem iba zistiť čo majú nové kamaráti, Zase sa nevyspím noc je pred nami, Na nič nemyslím, nechcem vidieť nevidím, Čo má prisť príde cez deň už to raz tak beriem vediem ženu nocou milovanú oooh, V noci som posol dobrých správ nazdar, Všetci sa smeju (haha) nerobíme problémy je to len čistý pocit šťastia, Radi skúšame čo je zakázané, občas život na hrane no my to aj tak zvládame, Je to pre nás sloboda chodiace tiene pohoda v noci sa mi nedovoláš, milujeme sa, My milujeme noc, noc, noc ,noc Milujeme noc, noc, noc, noc My milujeme Kali: Budík zvoní o polnoci dobré ráno ideme von, ideme do ulic za tými čo to majú jak my, Od mala čo si pamätám je noc pre mňa tým dňom, a neni náhoda, že práve vtedy sa plnia sny, Duše sa pýtajú von keď slnko strieda sa s tmou, Vyražáme mimo dom aby kluby mali show jauu, Musím ísť von aj keď nič nemáme potrebujem ten vibe, Jediné svetlá sú na nebi xenóny, režú sa do tmy a to je to naj, hraj my mesiac hraj to je ten raj dáva mi lajk a ja mu hype teraz je fajn pocit čo dala mi stage a majk, A milujeme noc, my milujeme život ktorý prebúdza sa vždy keď svetlá zhasinajú noc, Nám dáva krídla noc a slobodu a príbehy ktoré až keď to slnko zájde začínajú, My milujeme noc, noc, noc ,noc Milujeme noc, noc, noc, noc Milujeme noc, noc, noc, noc Milujeme,
Simplet0n God
Simplet0n God Před 9 dny
Nic moc
annag cocl
annag cocl Před 8 dny
nedovoláš, milujeme sa...
Tomas Kucek
Tomas Kucek Před 9 dny
ZAto že tam je Kali preto to milujem
Vivien Jurovatá
Vivien Jurovatá Před 9 dny
#milujemenoc
LUKASZ NOWAK
LUKASZ NOWAK Před 9 dny
Super to złozyliscie Panowie 💯👍
Ninka Molitorisova
Ninka Molitorisova Před 9 dny
Milujem Kaliho
Jakub Hupka
Jakub Hupka Před 9 dny
Kali to tam rozbalil super song. Kali TOP
Michal Repka
Michal Repka Před 9 dny
uzas :)
Mata berry
Mata berry Před 9 dny
♥️♥️♥️♥️♥️
Jay
Jay Před 9 dny
cringe
vlado szabo
vlado szabo Před 9 dny
🇸🇰💯
Jozef Lenárt
Jozef Lenárt Před 9 dny
Kali aj toto mas nove? Toto som netusil. csvid.net/video/video-KAqd3OGfy7I.html
Další v pořadí
Ironkap feat. Kali - Cizí fotky
03:27